Logo Gras
Rijles auto

Info > Rijlessen auto

RIJLESSEN

We beginnen met een les van 1 uur. Hierin maak je kennis met de instructeur en de lesauto. Vervolgens spreek je met je instructeur af hoe vaak en wanneer je wilt lessen. Alle lessen worden in overleg gepland. De instructeur zet alle afspraken in een online agenda. Jij krijgt automatisch direct een e-mail met de datum en het tijdstip van de afspraak ter bevestiging. Ook kun jij met persoonlijke inloggegevens op deze agenda inloggen. Zo heb je altijd een overzicht van de rijlessen die je al gehad hebt en rijlessen die nog gepland staan. 

SNEL JE RIJBEWIJS HALEN

Wil je snel je rijbewijs halen? Dat kan. Als jij er tijd voor hebt, maken we een passende planning voor jou. Tijdens een kennismakingsles beoordeelt de instructeur of het voor jou haalbaar is zo snel je rijbewijs te halen en welk lespakket je nodig hebt.

TUSSENTIJDSE TOETS

Na ongeveer 2/3 deel van je totaal aantal lessen worden je vorderingen door een examinator getest met een tussentijdse toets. De toets is een rijtest die verloopt als een echt examen. Tijdens deze toets worden alle examenonderdelen onder de loep genomen en na afloop krijg je advies over de onderdelen waaraan nog gewerkt moet worden. Het is een goede gelegenheid om alvast te wennen aan het examen en om eventuele nervositeit weg te nemen. Bovendien kun je tijdens de toets vrijstelling verdienen voor het onderdeel bijzondere verrichtingen voor het examen. Uit onderzoek is gebleken dat de slagingskans door een tussentijdse toets met 20% kan toenemen.
Ook als je losse lessen volgt, kan je er voor kiezen een tussentijdse toets af te leggen. Gezien de voordelen die dit oplevert raden wij aan hiervan gebruik te maken.

EXAMEN

Je sluit je rij-opleiding af met een examen. Tijdens het examen beoordeelt het CBR of je goed in staat bent om zelfstandig aan het verkeer deel te nemen. Daarbij speelt de veiligheid van jezelf en van anderen een grote rol. Als je rijvaardigheid voldoende is om zelfstandig de weg op te kunnen, krijg je een Verklaring van rijvaardigheid.

BETALING

Wanneer je losse lessen neemt, betaal je elke les direct na afloop aan de instructeur. Heb je liever een pakket lessen met een tussentijdse toets en een examen of alleen een pakket lessen? Dat kan natuurlijk ook.

PERSOONLIJK GESPREK

Wil je graag voordat je begint met rijlessen geïnformeerd worden in een persoonlijk gesprek? Geen probleem! Bel voor een afspraak 046-4528164 of vul het contactformulier in.
 

Info

snel contact?

Voer je naam en telefoonnummer
in en wij bellen terug.
Naam:
Telefoonnummer: