Je eerste rijles

Het is zover, je eerste rijles! De een staat te springen van enthousiasme terwijl de ander het niet meer heeft van de zenuwen. Het maakt niet uit. Jouw instructeur heeft het snel in de gaten als je heel zenuwachtig bent. Aangezien heel veel mensen zenuwachtig zijn voor de eerste rijles heeft de instructeur daar dus veel ervaring mee. Hij of zij weet jou vast snel gerust te stellen. Voor je het weet zit je met een glimlach achter het stuur!

Aan de slag

Tijdens je eerste rijles maak je kennis met de instructeur en de lesauto. Je gaat meteen aan de slag. Na uitleg van de instructeur begin je met het leren bedienen van de auto. Dit doen we natuurlijk stap voor stap en aangepast aan wat jij aandurft en aankan.

Als de eerste les goed bevallen is maak je met de instructeur verdere afspraken. Jullie spreken af hoe vaak en wanneer je wilt lessen. Alle lessen worden in overleg gepland. De instructeur zet elke afspraak in een online agenda. Jij krijgt automatisch direct een e-mail met de datum en het tijdstip van de afspraak ter bevestiging. Ook kun jij met persoonlijke inloggegevens op deze agenda inloggen. Zo heb je altijd een overzicht van de rijlessen die je al gehad hebt en rijlessen die nog gepland staan.

Daarnaast kun je de rijles app op je telefoon downloaden. Elke rijles wordt dan automatisch aan jouw agenda toegevoegd. Je krijgt dan een half uur voor de rijles een herinnering. Zo vergeet je nooit meer een les