Rijinstructeurs

Bij Rijschool Gras werken we met drie betrokken, enthousiaste en ervaren instructeurs: Marc, Aukje en Sascha. Wij werken alle drie met een eigen groep leerlingen. Zo hebben we dat het liefst. We houden van een persoonlijke aanpak waardoor we jou goed leren kennen, een persoonlijke band kunnen opbouwen en de lessen het beste op jou kunnen afstemmen. Dat is goed voor jouw leerproces.

Uiteraard zijn de instructeurs in het bezit van de vereiste diploma's en volgen wij bijscholingen op diverse terreinen.

Onze instructeurs

Marc: In 2003 heb ik de overstap gemaakt van internationaal vrachtwagenchauffeur naar rij-instructeur en ben ik mijn eigen rijschool begonnen. Door mijn rij-ervaring kon ik vanaf het begin mijn leerlingen veel verkeersinzicht meegeven. Daarnaast straal ik rust uit tijdens het lesgeven. Hierdoor werd mijn groep leerlingen steeds diverser. Zo kreeg ik steeds meer te maken met mensen met faalangst en rij-angst. Om deze mensen beter te kunnen begeleiden heb ik onder andere een NLP practitioner opleiding, gericht op rij-angst, gevolgd. Door mijn ervaring en de opleidingen die ik heb gevolgd kan ik iedere leerling op een passende manier les geven. Ben jij de volgende?

Aukje: Na mijn studie heb ik eerst een aantal jaren als gezondheidsvoorlichter bij een GGD en later als voorlichtings- en informatiefunctionaris bij een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking gewerkt. Tot ik in 2009 besloot de opleiding tot rij-instructeur te volgen en de rijschool van mijn man Marc te versterken. Ik geef voornamelijk les in de automaat. Iedere leerling die ik tref is anders en dat maakt dit werk zo leuk. Mijn kracht is denk ik de rust waarmee ik les geef en mijn inlevingsvermogen in de leerlingen. 

Sascha: Hallo, ik ben Sascha Hochstenbach. Ik ben getrouwd met Ananda en heb twee lieve kinderen. In mijn vrije tijd geniet ik van het wandelen met onze hond, speel ik graag een potje voetbal en houd ik erg van tuinieren.
Ik ben al ruim 15 jaar rij-instructeur. Ik heb in het begin bij verschillende rijscholen gewerkt om uiteindelijk neer te strijken bij Rijschool Gras. Hier geef ik nu al ruim 11 jaar met veel plezier rijles. Ik kan goed met mensen overweg, ben sociaal, behulpzaam en geduldig.
Door mijn jarenlange ervaring als rij-instructeur, mijn periodieke bijscholingen en mij  gestructureerde manier van lesgeven ben ik in staat om elk type kandidaten op te leiden tot een veilige en zelfstandige chauffeur.