Opfrislessen

Heb jij al een rijbewijs maar wil je graag jouw rijvaardigheden en verkeerskennis opfrissen? Dan kun je bij ons opfrislessen volgen. Met wat tips en tricks helpt onze instructeur jou weer op weg.

De lessen

De opfrislessen zijn voor iedereen die al een rijbewijs heeft en met een ervaren instructeur het rijden een opfrisbeurt wilt geven. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat je je niet meer helemaal zeker voelt in bepaalde verkeerssituaties, je een tijd weinig of niet hebt gereden, je het gewoon nuttig vindt om je kennis en vaardigheden weer eens op te frissen, je voor het eerst in een automaat gaat rijden en daar wat onzeker over bent of je begeleider van een 2toDrive kandidaat bent (of dit binnenkort wordt).

De lessen worden helemaal op jou afgestemd. Jij geeft aan waar jij behoefte aan hebt. Daarna onderzoekt de instructeur hoe het met jouw voertuigbeheersing, kijkgedrag en verkeersinzicht is gesteld en wat er beter kan. Dan overleggen jullie samen wat je vooral gaat oefenen en hoeveel lessen jullie daarvoor nodig hebben. Deze lessen worden in overleg gepland.