Rijles en meer

Het is niet voor iedereen even vanzelfsprekend om te beginnen met rijlessen. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je het erg spannend vindt om te starten met de lessen. Misschien heb je autisme, ADHD of faalangst en houdt jou dat tegen om in een lesauto te stappen. Of er is voor jou een meer algemene hindernis. Zo kun je bijvoorbeeld bang zijn voor het rijden op de snelweg of rijden onder winterse omstandigheden. Dit komt meer voor dan je misschien denkt. Schaam je niet om dit soort zaken bij ons aan te kaarten. Wij hebben al veel mensen die er erg tegenop zagen toch zelfverzekerd de weg op gekregen. Wie weet kunnen we jou ook helpen.

Overige begeleiding

Ook voor mensen met een rijbewijs kunnen wij iets betekenen.

Zo zijn er veel mensen met een bepaalde vorm van rijangst. Dit varieert van een onprettige spanning tot heftige paniekaanvallen of zelfs tot het vermijden van autorijden. Eén van onze instructeurs is opgeleid om mensen hierin te begeleiden.

Of je bent uitgenodigd voor een (medische) rijtest bij het CBR. Wij helpen graag in de voorbereiding.

Gewoon de behoefte voelen om je rijvaardigheden weer eens een opfrisbeurt te geven kan natuurlijk ook. Bel ons voor opfrislessen.